O Ligi

Dobrodošli u najuzbudljivije fudbalsko iskustvo u Beogradu - Fudbalska IT Liga

Vrhunsko takmičenje u malom fudbalu (5+1) koje se održava svakog vikenda! Organizujemo najbolje korporativno fudbalsko takmičenje u gradu, pružajući izuzetne uslove za sve učesnike.

Naša liga nije samo sportsko nadmetanje, već i prilika da izgradite snažan timski duh među svojim kolegama. Okupljamo ekipe iz različitih IT firmi, pružajući im platformu da se međusobno takmiče, razvijaju svoje fudbalske veštine i grade veze koje će trajati van terena.

Fudbalska IT Liga

Organizacija Fudbalske IT Lige se ponosi najboljim uslovima za igru, uz vrhunske terene i profesionalnu podršku tokom svakog meča. Naši iskusni organizatori su posvećeni tome da vam pruže nezaboravno iskustvo i garantuju visok nivo takmičenja.

Nagrade su zagarantovane za najbolje ekipe i pojedince. Pored pehara za pobednike, dodeljujemo i nagrade za najboljeg strelca, najboljeg asistenta i fer plej tim. Ali to nije sve! Najbolje ekipe će dobiti priliku da se takmiče na prestižnom IT Kupu Srbije, gde će se susresti sa najjačim ekipama iz niške i novosadske IT Lige. Pored IT kupa Srbije neke od ekipa će dobiti priliku da igraju na svetskom prvenstvu za kompanije koje se održava u Turskoj u Antaliji.

Fudbalska IT Liga

Ovo takmičenje nije samo o fudbalu, već i o izgradnji zajedništva, unapređenju timskog duha i stvaranju nezaboravnih trenutaka sa kolegama. Pridružite nam se i postanite deo fudbalske revolucije u svetu IT-a!

Ne propustite priliku da pokažete svoje fudbalske veštine, ostvarite pobede, osvojite nagrade i izgradite snažne veze unutar vaše firme. Fudbalska IT Liga - gde se sport, timski duh i korporativna zajednica susreću na terenu!

Generalni sponzor takmičenja

Ekipe

Prijatelji Fudbalske IT Lige