QUANTOX IT LIGA JE POSTALA ČLAN MINIFUDBAL FEDERACIJE SRBIJE I EMF-a (European Minifootball Federation)

Fudbalska IT Liga
15 MART 2024

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je organizacija Quantox IT Liga ostvarila novu saradnju sa Minifudbal Federacijom Srbije iz Novog Sada. U sklopu ove saradnje, održano je svečano otvaranje novih kancelarija u Novom Sadu. Na ceremoniji su prisustvovali i organizatori Quantox IT Lige iz Beograda. Potpisan je ugovor o saradnji i Quantox IT Liga je zvanično postala novi član EMF-a (European Minifootball Federation).

Fudbalska IT Liga

Ova izuzetna inicijativa rezultirala je dogovorom o organizaciji prestižnog turnira pod nazivom IT kup Srbije koji će se održati u Novom Sadu 15.i 16. juna. Na ovom turniru će učestvovati najbolje ekipe IT Lige iz Beograda, Niša i Novog Sada, pri čemu će na IT kupu Srbije svaki grad predstavljati tri najbolje ekipe koje su svoj plasman izborile u svojim takmičenjima. Najbolja ekipa iz svakog grada će se kvalifikovati na svetsko prvenstvo u malom fudbalu za kompanije, koje će se održati ove godine u Antaliji.

Svim učesnicima i organizatorima izražavamo veliku zahvalnost na pozivu i srdačnoj dobrodošlici. Radujemo se svim budućim zajedničkim projektima i izazovima koje će ova saradnja doneti.

Osim što je ova saradnja otvorila nova vrata za razvoj minifudbala u Srbiji, takođe predstavlja važan korak ka jačanju veza između IT sektora i sportske zajednice. Verujemo da će ovaj turnir, IT Kup Srbije, postati platforma koja će okupiti ljubitelje sporta i tehnologije, promovišući zdrav način života i timski duh.

Upravo zato, želimo da se zahvalimo Minifudbal Federaciji na prilici da budemo deo ovog važnog događaja. Otvaranje kancelarija u Novom Sadu je bio izuzetan događaj, a radujemo se što ćemo zajedno raditi na ostvarenju budućih ciljeva i projekata. Ovaj korak predstavlja samo početak našeg putovanja zajedno, i uvereni smo da će naša saradnja doprineti rastu i prosperitetu kako sporta u IT sektoru, tako i minifudbal zajednice u Srbiji.

Fudbalska IT Liga

Smatramo da je redovno bavljenje sportom ključno za očuvanje zdravlja i zdravih navika među zaposlenima. Zato smo posvećeni organizovanju različitih sportskih aktivnosti tokom godine (fudbal i košarka) kako bismo podstakli naše ekipe da ostanu aktivne i zdrave. Hvala vam još jednom na ukazanom poverenju i radujemo se budućim uspesima koje ćemo zajedno ostvariti.

Fudbalska IT Liga